Ik ben geboren in Zeeuws-Vlaanderen, Terneuzen en op mijn 16e naar Nederweert verhuisd.

Een aantal jaar later ben ik naar IJsland vertrokken. Daar heb ik me (naast mijn ICT opleiding) laten opleiden tot gletsjer guide. Ik leidde mensen veilig over gletsjers en liet hun de schoonheid van dit land zien. Toen ons gezin zich uitbreidde ben ik weer in de ICT branche gaan werken. Nu, na ruim 10 jaar daar gewoond en gewerkt te hebben, woon ik alweer ruim 3 jaar in Nederweert samen met mijn IJslandse vrouw en onze 3 kinderen.

Ik ben actief binnen de scouting Nederweert en ben lid van de MR op de school van mijn kinderen. Ik wil graag een rol spelen om van Nederweert een nog betere plek te maken voor iedereen van jong en oud.

Vanuit mijn werk binnen de ICT ben ik geïnteresseerd in digitale veiligheid en hoe er met persoonsgegevens omgegaan wordt.

Bekijk hier alle kandidaten van Nederweert Anders:

 1. Ria Stienen
 2. Jan van Nierop
 3. Els Vaes-Jacobs
 4. Marijke Vaes-Schroën
 5. Gerard Derksen
 6. Marianne Jonkers-Haasen
 7. Cor de Nijs
 8. Stefan van Nierop
 9. Koos Vaes
 10. Maan Vaas
 11. Evert Heemstra
 12. Frank Voss

Benieuwd naar onze ideeën en plannen voor de komende jaren? Je leest het in ons verkiezingsprogramma.