Geboren in Ospeldijk, maar sinds mijn trouwen woonachtig in Ospel. 

Het wonen in een beschermende, relatief veilige en natuurlijke omgeving, met oog voor je medemens, vind ik niet alleen voor mij en mijn gezin belangrijk, maar dit gun ik iedereen. Echter de verharding van de maatschappij, het milieu en stikstofbeleid, de energietransitie, krapte op de woningmarkt, maar zeker ook de coronapandemie hebben ervoor gezorgd dat dit geen vanzelfsprekendheid meer is. Steeds vaker komen mensen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Dit baart mij grote zorgen en heeft de vraag opgeroepen of ik hier iets aan kan doen. 

Om al deze redenen ben ik me gaan verdiepen in de lokale politiek, ik wil meedenken en mijn mening laten horen.  Politiek en zeker de lokale politiek is geen ver van mijn bed show: iedereen heeft er dagelijks in meer of mindere mate mee te maken. Als nieuweling wil ik dat de politiek laagdrempelig is en begrijpelijk wordt voor iedereen. 

Nederweert Anders sluit hier naadloos bij aan.

Bekijk hier alle kandidaten van Nederweert Anders:

 1. Ria Stienen
 2. Jan van Nierop
 3. Els Vaes-Jacobs
 4. Marijke Vaes-Schroën
 5. Gerard Derksen
 6. Marianne Jonkers-Haasen
 7. Cor de Nijs
 8. Stefan van Nierop
 9. Koos Vaes
 10. Maan Vaas
 11. Evert Heemstra
 12. Frank Voss

Benieuwd naar onze ideeën en plannen voor de komende jaren? Je leest het in ons verkiezingsprogramma.