‘Nederweert Anders biedt volgens mij de mogelijkheid om zaken te veranderen, door een dynamische manier van denken. Hoe krijgen wij samen een beter en gezonder Nederweert? Waar we leven, genieten, recreëren, gezond ouder worden en onze boterham kunnen verdienen. Genieten van een gezonde leefomgeving waar mens en natuur in evenwicht zijn.

Waar niet economische groei centraal staat, maar waar levensgeluk, saamhorigheid en zorgen voor elkaar het allerbelangrijkste zijn. Economische groei in dienst van het menselijk geluk en de bevordering van de gezondheid van mens en dier. Zover zijn wij hier in Nederweert naar mijn mening nog niet maar waarom zouden wij hier niet samen richting aan kunnen geven?

Niet meer tegenover elkaar maar met elkaar tot de beste oplossing komen voor mens, dier en leefomgeving. Ik denk dat dit alleen kan als we met alle politieke partijen in Nederweert samenwerken. Waarschijnlijk hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen, namelijk een mooier, gezonder en beter Nederweert voor ons allemaal.’

Hans Beelen
Woonachtig te: Nederweert-Eind
Beroep: Voorman groenvoorziening in Nederweert
Kinderen: 2