‘Welkom! Leuk dat u interesse toont in Nederweert Anders en in mij als een van haar vertegenwoordigers. Al in de jaren ’60 en ’70, toen ik opgroeide in D’Indj, was ik lid van vele verenigingen en ook nu ben ik graag maatschappelijk actief, bijvoorbeeld door te zingen bij Young Forever, toneel te spelen bij de Krottepoffers en mee te werken aan een boek over de geschiedenis van Merefeldia. Eerder kwam mijn maatschappelijke betrokkenheid tot uiting als bestuurslid van de toenmalige St.-Jozefschool en als lid van het toekomstteam van Merefeldia. Mijn vrije tijd breng ik graag door met ons eerste kleinkind en mijn vele hobby’s.

Waarom Nederweert Anders?
We leven in een snel veranderende maatschappij, die voortdurend nieuwe eisen stelt. Nederweert zal daarin mee moeten, op zoek naar een nieuwe balans tussen vertrouwde zekerheden en nieuwe kansen: samen zorg dragen voor een duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

Iedereen, met of zonder politieke ambities, kan hieraan binnen Nederweert Anders zijn steentje bijdragen. Laat uw stem horen, ook na 21 maart!’

Els Vaes-Jacobs
Woonachtig te: Nederweert
Leeftijd: 58
Beroep:
Docent Grieks en Latijn, Valuas College Venlo
Kinderen: 3
Kleinkinderen: 1
Maatschappelijke functies: Vertrouwenspersoon Merefeldia|Bestuurslid voormalige St. Josefschool|Lid toekomstteam Merefeldia
Hobby’s: Zingen bij koor Young Forever|Toneelspelen bij de Krottepoffers|Gedichten en liedteksten schrijven (dêk in ut ‘plat’)
E-mail: els@nederweert-anders.nl